Ditt sökord i Svenska ordbok
Stavningskontroll på

Anmärkning

Vi vet att annonser kan vara lite jobbiga...

Om du vill du kan ta bort denna anmärkning och några av annonserna om du registrerar dig på vokabel.se

Så vad väntar du på?

Registrera dig

Lista alfabetet F - Svensk Index

Lista över Svensk ordbok

1801. filmatisk
1802. filmavsnitt
1803. filmberättande
1804. filmbild
1805. filmbolag
1806. filmbransch
1807. filmbranschen
1808. filmcensur
1809. filmdebut
1810. filmdebutera
1811. filmdebuterande
1812. filmdebutering
1813. filmduk
1814. filmexpert
1815. filmfars
1816. filmfestival
1817. filmfotograf
1818. filmframkallning
1819. filmföreställning
1820. filmförevisning
1821. filmgenre
1822. filmgestalt
1823. filmgranskning
1824. filmhistoria
1825. filmhistorisk
1826. filmindustri
1827. filminspelning
1828. filmintresserad
1829. filmis
1830. filmisk
1831. filmjölk
1832. filmkamera
1833. filmklipp
1834. filmklippning
1835. filmkomedi
1836. filmkritiker
1837. filmmanus
1838. filmmanuskript
1839. filmmatiné
1840. filmmusik
1841. filmmys
1842. filmmässig
1843. filmning
1844. filmografi
1845. filmotek
1846. filmpremiär
1847. filmpris
1848. filmproducent
1849. filmproduktion
1850. filmprofessor
1851. filmrecension
1852. filmregissör
1853. filmroll
1854. filmrulle
1855. filmscen
1856. filmskapare
1857. filmskådespelare
1858. filmskådespelerska
1859. filmsnutt
1860. filmstjärna
1861. filmstjärnekort
1862. filmstudio
1863. filmsynopsis
1864. filmtecknare
1865. filmtidskrift
1866. filmtitel
1867. filmtittande
1868. filmtrave
1869. filmversion
1870. filmvetenskap
1871. filmvisning
1872. filnamn
1873. filning
1874. filodeg
1875. filofax
1876. filogyn
1877. filogyni
1878. filol.
1879. filolog
1880. filologi
1881. filologisk
1882. filos.
1883. filosof
1884. filosofem
1885. filosofera
1886. filosoferande
1887. filosoferar
1888. filosofering
1889. filosofi
1890. filosofie
1891. filosofie doktor
1892. filosofilärare
1893. filosofisk
1894. filosofkollega
1895. filspån
1896. filsystem
1897. filt
1898. filta
1899. filta ihop
1900. filta sig
1901. filtande
1902. filter
1903. filtercigarett
1904. filterförsedd
1905. filterludd
1906. filterpåse
1907. filthatt
1908. filtillägg
1909. filtpenna
1910. filtrat
1911. filtration
1912. filtrera
1913. filtrera av
1914. filtrera bort
1915. filtrera ut
1916. filtrerande
1917. filtrerar
1918. filtrerbar
1919. filtrerbarhet
1920. filtrering
1921. filtrerpapper
1922. filtrum
1923. filtspets
1924. filttoffel
1925. filttomte
1926. filttäckt
1927. filtyp
1928. filtyta
1929. filtöverdrag
1930. filur
1931. filé
1932. filéa
1933. filékniv
1934. fimbul
1935. fimbulvinter
1936. fimmelstång
1937. fimmerstång
1938. fimp
1939. fimpa
1940. fimpande
1941. fimpar
1942. fimpkastare
1943. fimpsug
1944. fin
1945. fin de siècle
1946. fin i kanten
1947. fina
1948. fina fisken
1949. final
1950. finaldags
1951. finalist
1952. finalklar
1953. finalmiss
1954. finalplats
1955. finalsats
1956. finalseger
1957. finans
1958. finansbolag
1959. finansborgarråd
1960. finanschef
1961. finansdebatt
1962. finansdepartement
1963. finansdistrikt
1964. finanser
1965. finansförvaltning
1966. finanshaj
1967. finansiell
1968. finansiera
1969. finansierande
1970. finansierar
1971. finansierbar
1972. finansierbarhet
1973. finansiering
1974. finansinspektion
1975. finansiär
1976. finanskapital
1977. finanskrasch
1978. finanskris
1979. finansman
1980. finansmarknad
1981. finansminister
1982. finansministerium
1983. finansnetto
1984. finansplan
1985. finanspolitik
1986. finanspolitisk
1987. finansrätt
1988. finansrättslig
1989. finansskojare
1990. finansutskott
1991. finansvalp
1992. finbageri
1993. finbladigt fjädergräs
1994. finbruk
1995. finbränna
1996. finbrännande
1997. finemang
1998. finera
1999. finering
2000. fines herbes
2001. finess
2002. finfin
2003. finfint
2004. finfördela
2005. finfördelande
2006. finger
2007. fingera
2008. fingerad
2009. fingerande
2010. fingerar
2011. fingeravtryck
2012. fingeravtrycksaspekt
2013. fingerbar
2014. fingerbarhet
2015. fingerben os digiti manus, phalanx
2016. fingerblomma
2017. fingerbläck
2018. fingerborg
2019. fingerborgsblomma
2020. fingerbred
2021. fingerbredd
2022. fingerböjarmuskel
2023. fingerdyna
2024. fingerfärdig
2025. fingerfärdighet
2026. fingerfärg
2027. fingerhandske
2028. fingerhud
2029. fingering
2030. fingerknäppning
2031. fingerkrok
2032. fingerled
2033. fingerled articulatio interphalangealis manus
2034. fingerlik
2035. fingerlös
2036. fingernagel
2037. fingernerv
2038. fingeropuntia
2039. fingerprov
2040. fingerpulla
2041. fingerring
2042. fingerskiva
2043. fingersmycke
2044. fingerspets
2045. fingerspetskänsla
2046. fingersträckarmuskel
2047. fingersvamp
2048. fingersättning
2049. fingertopp
2050. fingertoppskänsla
2051. fingertoppsnyans
2052. fingertuta
2053. fingervante
2054. fingervisning
2055. fingervårtkaktus
2056. fingerört
2057. fingerövning
2058. fingra
2059. fingrad
2060. fingraderad
2061. fingrande
2062. fingranska
2063. fingranskande
2064. fingrar
2065. finhacka
2066. finhackad
2067. finhackat
2068. finhet
2069. finhyllt
2070. finhyllthet
2071. finingång
2072. fininställa
2073. fininställande
2074. finis
2075. finish
2076. finissage
2077. finissera
2078. finit
2079. finito
2080. finjustera
2081. finjusterande
2082. finjusterbar
2083. finjusterbarhet
2084. finjustering
2085. finjärn
2086. fink
2087. finka
2088. finkalibrig
2089. finkalibrighet
2090. finkam
2091. finkamma
2092. finkammande
2093. finkammar
2094. finkamning
2095. finkande
2096. finkart
2097. finkel
2098. finkelolja
2099. finkem
2100. finkfågel

Ordbok: A, B, C, D, E, F, G, H, I, J, K, L, M, N, O, P, Q, R, S, T, U, V, W, X, Y, Z, Å, Ä, Ö, #

+159000
Ordbetydelse
26
Översättningsspråket
523000000
Exempel meningar