Ditt sökord i Svenska ordbok
Stavningskontroll på

��kemi mami på svenska

— översättning och exempelmeningar

lägg till

Exampel meningar till ��kemi mami

Nuk kemi fituar, mami.
Vi vann inte, mamma.
Babi, dhe sa kemi për të shkuar tek mami?
Nej. - Hur långt är det kvar hem till mamma?
Sean. - Mami? Më duket se kemi një lidhje të keqe.
Tror det är dålig mottagning.
Tani, le të bëjmë atë për të cilën kemi ardhur. Mami, mund të marrim ndonjë gjë për të ngrënë?
Mamma, kan vi inte äta nåt?
Mami yt dhe unë kemi ardhur me propozim. Dhe unë mendoj që është ide e shkëlqyer.
Vi har kommit fram till ett förslag och det är en bra idé...
S`kemi nevojë të shkojmë në drekë të mërzitshme. Mami im është legat. Dëshiron ta sheh shtëpinë.
Mamma var thetatjej och vill se huset.
Mami dhe unë mund t'i kemi rënë telefonit tënd më shumë se gjashtë herë.
Vi ringde sex gånger.
Nuk ka problem. Oh, në të vërtet mami, ne të kemi pritur ty.
Mamma, vi väntade på dig.
Mami, nuk kemi kohë për punët e shtëpisë!
Vi har inte tid, mamma.
Mami, kemi 11 orë që udhëtojmë dhe mban erë qelbësi këtu mbrapa.
Mamma, vi har åkt i 11 timmar och det luktar som en skunks rövhål här bak.
Mami. Unë dhe Xhei kemi lajme të rëndësishme.
Jay och jag har en sak att berätta.
Kemi shumë, e dashur mami. Tani... thuaji mamit,
Berätta nu och ljug inte.
Mami, kemi për të mbërritur herët.
Vi kommer dit för tidigt.
Mami, si, ajo i merr te gjitha qfar kemi lënë, djalosh.
Mamma plockar upp all vår spillning.
lägg till
Var den här artikeln hjälpsam?
- Om den är det, dela gärna vår sida med andra. Det skulle betyda mycket för oss!
Dela