Ditt sökord i Svenska ordbok
Stavningskontroll på

10 sekonda på svenska

— översättning och exempelmeningar

sekunder

10 sekunder är allt jag behöver.
10 sekonda janë gjithçka që nevojitem.

tio sekunder

Tio sekunder kvar av samtalet.
Keni 10 sekonda vlerë bisede.
lägg till

Exampel meningar till 10 sekonda

19, 18, 17, 16, 15, 14, 13, 12, 11, 10 sekonda.
19, 18 17, 16 15, 14, 13 tolv, elva, tio sekunder.
20 sekonda. 19, 18, 17, 16, 15, 14, 13, 12, 11, 10 sekonda.
19, 18 17, 16 15, 14, 13 tolv, elva tio sekunder.
10 sekonda.
Tio sekunder !
Ke 10 sekonda per te marre.
Du har tio sekunder på dig att göra dig intressant.
10 sekonda, 2 mundësi. Shkruaje numrin ose ta shkapërderdhi trurin nëpër tavolinë. Tash më thuaj që po gënjej.
Tio sekunder, två val, antingen ger du mig tillgång till papperena eller så blåser jag skallen av dig.
10 sekonda më parë unë po buzëqeshja.
Tio sekunder. Jag log för tio sekunder sedan.
Ke 10 sekonda, Harri. Oh, presion, presion.
Ja, du får tio sekunder, Harry.
Kjo ka vetëm 10 sekonda.
Jag skjuter henne om tio sekunder.
10 sekonda. Për 10 sekonda do kesh gjithë paratë dhe do ikësh.
Om tio sekunder har ni pengarna.
Skuadra e saj. - Zotëri, po përpiqesha të thoja... Ata e vodhën FireWall-in tuaj për 10 sekonda.
De hackade brandväggen på tio sekunder.
Unë vetëm i kam thirrur, njeri. I thirra dhe eca mbrapa këtu dhe 10 sekonda kane shkuar.
Jag ringde om den nyss, det har bara gått tio sekunder.
I keni 10 sekonda të ndryshoni mendje.
Du har tio sekunder på dig att ändra dig.
10 Sekonda nga tani, do e rishikoj oferten Per te burgosurin 68815, Xhejms Frensis Barlini. Cfare do vendimi te marresh,
Om tio sekunder tar jag tillbaka erbjudandet och ger det till Fånge 68815, James Francis Barlini, som är inte av din kaliber men är entusiastisk.
Thjesht harroje... Ktheje 10 sekonda para se ta bëja pyetjen dhe le të jetojmë në atë kohë.
Gå tillbaka till tio sekunder före jag ställde frågan, så lever vi i den tiden.
Kemi 10 sekonda.
Herregud, vi har tio sekunder!
Edhe 10 sekonda. Na duhet një kosh.
Tio sekunder kvar Kom igen!
Tani do ngrihem e do shkoj. Prit 10 sekonda dhe më ndiq.
Vänta tio sekunder innan du följer efter mig.
Ke 10 sekonda kohë, përndryshe e tërheqa mbrapa ofertën.
Du får tio sekunder.
Ngjyra në kimik shihet 10 sekonda.
Bläcket är synligt i tio sekunder.
Jepini djema 10 sekonda.
Tio sekunder kvar nu.
lägg till
Var den här artikeln hjälpsam?
- Om den är det, dela gärna vår sida med andra. Det skulle betyda mycket för oss!
Dela