Ditt sökord i Svenska ordbok
Stavningskontroll på

Anmärkning

Vi vet att annonser kan vara lite jobbiga...

Om du vill du kan ta bort denna anmärkning och några av annonserna om du registrerar dig på vokabel.se

Så vad väntar du på?

Registrera dig

Topplista - Albansk-Svenskt Index

Lista över mest använda ord eller fraser

401. në spital
402. të dëgjoj
403. jemi këtu
404. e gjeta
405. ta marrë
406. një moment
407. e vërteta
408. më intereson
409. gruaja ime
410. më shiko
411. për disa
412. mbaj mend
413. ajo po
414. më lejoni
415. nuk jeni
416. e mire
417. e lumtur
418. mirë po
419. te lutem
420. je gati
421. më kujtohet
422. po tallesh
423. i zgjuar
424. më lejo
425. do jem
426. më keq
427. të dyja
428. per ty
429. djali im
430. mirë mirë
431. te gjitha
432. ke nevojë
433. një makinë
434. një pyetje
435. e fortë
436. je këtu
437. të bukura
438. po shkojmë
439. prit pak
440. emri im
441. shoku im
442. që tani
443. e pe
444. por ju
445. të ikësh
446. deri tani
447. më beso
448. i lirë
449. e pamundur
450. vë bast
451. shumë shpejt
452. në kohë
453. po flas
454. ndoshta duhet
455. e jotja
456. si unë
457. po ashtu
458. çfarë ndodhi
459. cfarë ndodhi
460. po jam
461. po kjo
462. jo por
463. një natë
464. të shkojnë
465. jeni ju
466. të premtoj
467. sa herë
468. po mendoja
469. ai tha
470. u kthye
471. e thjeshtë
472. pra çfarë
473. nuk doja
474. është koha
475. këtë do
476. në këmbë
477. e pabesueshme
478. edhe mua
479. ku eshte
480. e mora
481. po mendoj
482. hë pra
483. çfarë dreqin
484. cfarë dreqin
485. si kjo
486. më pëlqejnë
487. të betohem
488. do shkoj
489. po dhe
490. jo është
491. vajza ime
492. ai eshte
493. dy herë
494. ku jemi
495. përpara se
496. por po
497. jo me
498. ke thënë
499. jo mos
500. e urrej
501. të dashur
502. i imi
503. pse duhet
504. kurrë më
505. një javë
506. e rrezikshme
507. sa do
508. prit prit
509. më duhen
510. po ai
511. jemi ne
512. shumë para
513. vetëm po
514. të gjallë
515. vetëm nëse
516. nga rruga
517. të kuptoj
518. mirë jam
519. e vdekur
520. ti mendon
521. nga ti
522. i mallkuar
523. nuk besoj
524. më kupton
525. ti the
526. si mendon
527. hej hej
528. është gati
529. ka shkuar
530. po sigurisht
531. e bëjmë
532. më herët
533. po vij
534. mesa duket
535. e mallkuar
536. të njoh
537. po përpiqem
538. vëllai im
539. faleminderit shumë
540. jo po
541. të këqija
542. të fillojmë
543. kam shumë
544. e more
545. gjithë kohës
546. sa mirë
547. çfarë ke
548. cfarë ke
549. dhe kështu
550. nga shtëpia
551. i zënë
552. jo kjo
553. shenja \
554. ne shtepi
555. në fytyrë
556. mos harro
557. për ata
558. jam gati
559. e saktë
560. ka ikur
561. e qartë
562. si jeni
563. bir bushtre
564. po mirë
565. mos lëviz
566. shumë bukur
567. kur ai
568. po mundohem
569. edhe pak
570. mirë je
571. dil jashtë
572. do një
573. jo ai
574. me mire
575. po vijnë
576. jam vetëm
577. ta shohim
578. atje jashtë
579. dikush tjetër
580. një gabim
581. lidhur me
582. ke dëgjuar
583. me kë
584. i mrekullueshëm
585. ka humbur
586. të largohemi
587. një pije
588. të vazhdojmë
589. i dashuri
590. do shkojmë
591. me çfarë
592. merr frymë
593. është atje
594. janë ata
595. nju jork
596. ndoshta është
597. e gjete
598. nuk mundesh
599. bëj diçka
600. po kërkoj
601. herën tjetër
602. ishte ai
603. cfare do
604. po ajo
605. unë thjesht
606. për momentin
607. ky njeri
608. u ktheve
609. një dhuratë
610. pse jo
611. i përket
612. as unë
613. asnjë mënyrë
614. dy ditë
615. atje ku
616. e ti
617. unë kurrë
618. e lirë
619. i gjallë
620. një familje
621. të çmendur
622. me kujdes
623. nga puna
624. nëna ime
625. shikoje këtë
626. të pashë
627. faji im
628. ajo eshte
629. kush ishte
630. po ja
631. tani jam
632. në ferr
633. dhe mua
634. më dëgjoni
635. të lumtë
636. kam diçka
637. e vërtet
638. me fal
639. ju faleminderit
640. duke pritur
641. mirë unë
642. si duket
643. dhe ja
644. po për
645. u largua
646. e këndshme
647. ju thashë
648. një mik
649. kush jam
650. po tani
651. aq më
652. mamaja jote
653. të largohem
654. kujdesem për
655. kështu është
656. ta vras
657. po kam
658. s'ka problem
659. mamaja ime
660. është pak
661. jemi gati
662. të dyve
663. i sëmurë
664. e zgjuar
665. një dy
666. vjen nga
667. rri këtu
668. si ishte
669. atë natë
670. vetëm pak
671. merrem me
672. më ndihmoni
673. për shembull
674. pas kësaj
675. djalin tim
676. u ktheva
677. të mbaj
678. ishte mirë
679. jo faleminderit
680. ka mbaruar
681. një fjalë
682. ka problem
683. të mrekullueshme
684. këta janë
685. në veri
686. në gjumë
687. punën time
688. sa keq
689. e pastër
690. pjesën tjetër
691. ma thuaj
692. gruan time
693. ka filluar
694. familjen time
695. gjithë ditën
696. pasi që
697. në ujë
698. është kështu
699. shumë vonë
700. kur është
701. këtu poshtë
702. deri këtu
703. në çfarë
704. jeni mirë
705. të ngrënë
706. dy tre
707. motra ime
708. si ty
709. familja ime
710. atje poshtë
711. po ne
712. të hapur
713. për asgjë
714. po edhe
715. 10 minuta
716. një aksident
717. mbushur me
718. një muaj
719. nga ty
720. oh dreq
721. edhe ne
722. më bëhet
723. e shkëlqyer
724. për çka
725. kam humbur
726. jo shumë
727. mirë tani
728. sa shumë
729. ka kuptim
730. një ëndërr
731. nëna jote
732. madhëria juaj
733. ishe ti
734. emrin tim
735. jo tani
736. isha unë
737. do vijë
738. ka njeri
739. për gjithçka
740. te shkojme
741. jemi vetëm
742. por si
743. po pres
744. ndonjë problem
745. i zoti
746. e hapur
747. dy javë
748. merr një
749. shtëpia ime
750. s'ka rëndësi
751. më do
752. jo zotëri
753. i kënaqur
754. mirë pra
755. ku jam
756. e vlerësoj
757. e the
758. flet për
759. po vdes
760. hajde tani
761. e dëgjove
762. ishte këtu
763. në mua
764. vetëm unë
765. ku ndodhet
766. jemi mirë
767. nën kontroll
768. i pastër
769. si dhe
770. pas meje
771. nuk bën
772. për zotin
773. më njeh
774. disa ditë
775. i çuditshëm
776. janë këtu
777. po si
778. mos fol
779. asgjë tjetër
780. ke problem
781. burri im
782. ke frikë
783. 5 minuta
784. jo ne
785. babain tim
786. e ardhmja
787. të lëvizim
788. është çmenduri
789. pra unë
790. në qendër
791. pac fat
792. më afër
793. e shihni
794. paç fat
795. ana tjetër
796. shoku yt
797. e kuptoni
798. të thash
799. nuk mundemi
800. këtë mëngjes
+159000
Ordbetydelse
26
Översättningsspråket
523000000
Exempel meningar