Ditt sökord i Svenska ordbok
Stavningskontroll på

Anmärkning

Vi vet att annonser kan vara lite jobbiga...

Om du vill du kan ta bort denna anmärkning och några av annonserna om du registrerar dig på vokabel.se

Så vad väntar du på?

Registrera dig

Topplista - Albansk-Svenskt Index

Lista över mest använda ord eller fraser

1. nuk do të
2. nuk e di
3. më vjen keq
4. e di që
5. do të jetë
6. unë do të
7. do të më
8. do të thotë
9. ti e di
10. me të vërtetë
11. para se të
12. dua të them
13. e di cfarë
14. e di çfarë
15. mund të jetë
16. më shumë se
17. duhet të jetë
18. kjo nuk është
19. kjo është një
20. a mund të
21. nuk dua të
22. më duhet të
23. nuk e kam
24. jo jo jo
25. duhet të shkoj
26. unë e di
27. unë nuk jam
28. çfarë do të
29. unë mendoj se
30. më në fund
31. në lidhje me
32. është në rregull
33. në qoftë se
34. do të doja
35. më duket se
36. më i mirë
37. në të vërtetë
38. ju e dini
39. do të jem
40. kjo është ajo
41. kam nevojë për
42. jam i sigurt
43. mos u shqetëso
44. ke të drejtë
45. është e vërtetë
46. ti nuk je
47. unë nuk mund
48. do ta bëj
49. ja ku është
50. për shkak të
51. mendoj se është
52. do të shkoj
53. nuk e ke
54. në mes të
55. duhet të jesh
56. nuk e dija
57. duhet të shkojmë
58. të lutem mos
59. unë nuk kam
60. e kam parë
61. më vjen mirë
62. dhe kjo është
63. e di këtë
64. natën e mirë
65. të të ndihmoj
66. unë e kam
67. do të shkojmë
68. mos e bëj
69. ju të dy
70. shumë e bukur
71. mendoj se duhet
72. je i sigurt
73. po e di
74. duhet të ikim
75. mund ta bëj
76. që të gjithë
77. të gjitha këto
78. me sa duket
79. çfarë po ndodh
80. cfarë po ndodh
81. a e di
82. në rregull është
83. do të vijë
84. vjen keq për
85. ku po shkon
86. gjithcka në rregull
87. gjithçka në rregull
88. e di pse
89. e mban mend
90. e di por
91. ka të drejtë
92. e di ti
93. për të qeshur
94. me vjen keq
95. ai nuk është
96. më mirë se
97. nuk e kuptoj
98. do të kthehem
99. cfarë po bën
100. çfarë po bën
101. e ke parë
102. në një vend
103. po të them
104. e kam bërë
105. kjo është shumë
106. nuk më intereson
107. diçka të tillë
108. mund ta bësh
109. do të ndodhë
110. edhe një herë
111. nuk ka asnjë
112. nuk më pëlqen
113. kush je ti
114. ide e mirë
115. nuk ka asgjë
116. do të shkosh
117. meqë ra fjala
118. shumë e mirë
119. unë nuk dua
120. të them diçka
121. nuk ka rëndësi
122. sa më shpejt
123. në vend të
124. zot i madh
125. a nuk është
126. është e mundur
127. jo nuk është
128. a je mirë
129. a është kjo
130. dreqi e mori
131. oh zoti im
132. gjë e mirë
133. shumë i mirë
134. zonja dhe zotërinj
135. do të duhet
136. dua të di
137. është e mirë
138. në shtëpinë time
139. të gjithë ne
140. e di kush
141. do të vij
142. është e drejtë
143. ti dhe unë
144. do të vish
145. ta bëjmë këtë
146. për sa kohë
147. nuk është më
148. për të qenë
149. unë të dua
150. e di unë
151. deri në fund
152. por kjo është
153. do të kemi
154. emri im është
155. është më mirë
156. duhet të shkosh
157. dhe më pas
158. mendoj se po
159. jo nuk do
160. hera e parë
161. në këtë mënyrë
162. o zoti im
163. nuk e kupton
164. do ta bëjmë
165. jam i sigurtë
166. mund të them
167. do ta bësh
168. të gjithë ata
169. me të vërtet
170. mund të flasim
171. mos më thuaj
172. si është puna
173. dua të flas
174. më i miri
175. ne të dy
176. e ke bërë
177. që të dy
178. diçka e tillë
179. do të kthehet
180. në anën tjetër
181. ku është ai
182. unë kurrë nuk
183. kohët e fundit
184. mos u brengos
185. për të ngrënë
186. duhet të iki
187. po e bën
188. nuk ka më
189. nuk i kam
190. mund të shkojmë
191. mirë në rregull
192. gjatë gjithë kohës
193. nuk e dimë
194. njeri i mirë
195. do ta marr
196. duhet të flasim
197. për të gjitha
198. njerëzit e mi
199. më e mira
200. duhet të kesh
201. mund të shkoj
202. në asnjë mënyrë
203. është i vdekur
204. kohë më parë
205. prindërit e mi
206. ai e di
207. nga e di
208. ju nuk jeni
209. kush është ai
210. prit një minutë
211. të gjithë ju
212. në këtë vend
213. çfarë po flet
214. nuk ke pse
215. mund t'ju ndihmoj
216. duhet të jem
217. më tepër se
218. për shkak se
219. unë jam këtu
220. nuk doja të
221. nuk është këtu
222. të jetë mirë
223. në këtë moment
224. është e vështirë
225. nga ana tjetër
226. dhe ti je
227. nuk di asgjë
228. jam e sigurt
229. e kam një
230. emri i tij
231. pak më shumë
232. kush e ka
233. në rast se
234. është e rëndësishme
235. si ka mundësi
236. ja ku jemi
237. e di atë
238. e dashura ime
239. kush e di
240. miqtë e mi
241. je i sigurtë
242. kush është ky
243. e vërteta është
244. është e imja
245. e kam ditur
246. sot në mëngjes
247. je e sigurt
248. pak a shumë
249. ka ndonjë gjë
250. çfarë ka ndodhur
251. punë e mirë
252. fëmijët e mi
253. po kjo është
254. le të shkojmë
255. bëhet fjalë për
256. nuk ka problem
257. unë nuk mendoj
258. të kam thënë
259. eja me mua
260. djalë i mirë
261. është e bukur
262. tallesh me mua
263. mund të shkosh
264. në rregull po
265. një dy tre
266. jemi të gjithë
267. nuk më besohet
268. të gjithë janë
269. le ta bëjmë
270. ndonjë gjë tjetër
271. ka ardhur koha
272. me të gjithë
273. ka më shumë
274. nuk ka gjë
275. shko në shtëpi
276. do të vdes
277. shihemi më vonë
278. mund ta bëjmë
279. si të duket
280. je i cmendur
281. je i çmendur
282. do të vras
283. nuk e dua
284. sigurisht që jo
285. nuk është ajo
286. e ke problem
287. ti je ai
288. do të shihemi
289. tani e di
290. do të them
291. e dini çfarë
292. dreqi ta hajë
293. mirë se erdhët
294. nuk e kemi
295. mos e prek
296. për shumë kohë
297. çfarë është kjo
298. ku është ajo
299. kishte të drejtë
300. kjo është cmenduri
301. kjo është çmenduri
302. cfarë është kjo
303. mua më pëlqen
304. e mbaj mend
305. shkojmë në shtëpi
306. me te vertete
307. duhet ta bëj
308. unë e dua
309. jam i lumtur
310. mirë se erdhe
311. do ta bëja
312. më bëhet qejfi
313. është e nevojshme
314. duhet të vish
315. duhet të kthehem
316. nuk e besoj
317. mund të vish
318. është e mrekullueshme
319. po unë jam
320. kjo është diçka
321. nuk është mirë
322. në një mënyrë
323. ku po shkojmë
324. nuk është asgjë
325. pra kjo është
326. është e pamundur
327. në anën e
328. është i mirë
329. unë dhe ti
330. dua të shoh
331. por ti je
332. je i vdekur
333. duhet ta bësh
334. nuk është kjo
335. mund të shoh
336. unë jam vetëm
337. kjo është vetëm
338. nesër në mëngjes
339. më pëlqen shumë
340. do ta vras
341. mos u shqetësoni
342. unë po shkoj
343. nuk e dini
344. do ta bëjë
345. dua ta di
346. do e bëj
347. po në rregull
348. në të majtë
349. është e çuditshme
350. çfarë të bëj
351. kemi një problem
352. si e di
353. e ke parasysh
354. sigurisht që po
355. nuk e njoh
356. nuk ka kuptim
357. je me fat
358. mirë për ty
359. po po po
360. nuk ka nevojë
361. do ta gjej
362. për pak kohë
363. së bashku me
364. do të doje
365. më pëlqen kjo
366. nuk është ashtu
367. jo nuk jam
368. në të djathtë
369. për një orë
370. do të flasim
371. mirë se vini
372. e keni parë
373. do të vdesësh
374. e dua atë
375. kam një ide
376. duhet të largohemi
377. jo të lutem
378. ju lutem mos
379. vitin e kaluar
380. është e sigurt
381. jemi në rregull
382. as edhe një
383. për në shtëpi
384. për këtë arsye
385. mund të bëhet
386. kishe të drejtë
387. kam të drejtë
388. je në rregull
389. edhe unë jam
390. duhet të kthehemi
391. e njëjta gjë
392. mund ta shoh
393. sytë e mi
394. po e bëj
395. ikim që këtu
396. mos e thuaj
397. do ta shohësh
398. e kam dëgjuar
399. ma jep atë
400. nuk më kujtohet
+159000
Ordbetydelse
26
Översättningsspråket
523000000
Exempel meningar