Ditt sökord i Svenska ordbok
Stavningskontroll på

i på svenska

— översättning och exempelmeningar

både

Ordbok
Både sändare och mottagare krävs.
Jedan koji šalje, a drugi koji prima.

även

Ordbok
Även när den inte är besvarad.
čak i kad je neuzvraćena.
lägg till

Exampel meningar till i

Polako, Gremio moramo i ti i ja imati strpljenja, da sputamo ćud njenu mora imati takvog momka na svetu ovom kad bi samo jednog prosvetlili da je uzme sa svim manama njenim, radi sreće oca njenog.
Om det också går över både ert och mitt tålamod att stå ut med hennes gormande, så finns det nog i alla fall en och annan hygglig prick om man kunde få tag i honom, som skulle ta henne med alla hennes fel - och pengarna.
Pobrini se da dobiju poruku da ne bi raznijeli i vlak i most.
Får inte René ditt meddelande så spränger han både bron och tåget.
Kraljevi zemlje i veliki ljudi, i bogati i siromašni i svi jaki i svi slobodni posakrivaše se u planinske pećine. I rekoše planinama i stenama:
Både konungar och dignitärer, både rika och härförare, och starka och var fri människa tog skydd i grottor och klyftor i berget, och sade till bergen och stenarna:
čak ga i naučnici podbadaju i ismevaju dok on mrzi sve ljude koje vidi, uključujući vas i mene.
Även det vetenskapliga sällskapet kommer att röra om och stoltsera med honom. Tills han hatar varenda människa han möter, inkluderat både du och jag.
Neverovatna sposobnost da rasvetli kompleksne legalne probleme kolegama, u sudnici pa i čoveku na ulici.
Han kunde förklara även det mest invecklade juridiska problem så att både kollegor och lekmän förstod det.
Pokušala sam vas dobiti i kod kuće i u hotelu.
Jag har försökt nå er både hemma och på hotellet.
I tokom kursa razvili smo situaciju gde smo otkrili da nisu samo bili dodirivani po genitalijama, vec da su to bili aktovi sodomije oralne i analne sto se desavalo tokom casova na kursu.
Och sen eftersom tiden led, blev det en situation då vi upptäckte att det inte bara var sexuellt vidrörande of genitala delar, utan också sodomi både oral och anal Detta skedde under lektionstid
Reci cu mu tko je kriv... pomoci mu fizicki i novcano da vas šamara, makar oboje budemo otpušteni.
Jag tänker berätta vems fel det var och sedan klår vi upp dig både fysiskt och ekonomiskt, även om du och jag får sparken.
Na našu molbu, pridržili su se i FBI i DEA.
Vi har även bett om stöd från både FBl och DEA.
Bit će raznolik i uključivat će Republikance i Demokrate i ljude koji nisu u strankama.
Den blir varierad. Med både republikaner och demokrater. Även såna utan partitillhörighet.
Za moju večnu utehu... i posle godine teškog rada na ovom usamljenom mestu... konačno sam našao prikladno mesto... za moj teret, prirodno utvrđen od zadiranja, slučajnog ili... namernog, čak i od onih koji sile naše jezike da iznevere svoje poverenje.
Till min oändliga lättnad och efter åratals slit på denna ödsliga plats har jag äntligen hittat en lämplig plats... för min last... befäst av naturen mot intrång, både oavsiktliga och avsiktliga även från dem som skulle tvinga oss att röja dess hemlighet.
Ali takode sam pogledala dane pre oba ubistva, i ne biste pogodili, dzekpot nad dzekpotovima, ili ti Vilijam Brouder ili ti zrtva broj jedan.
Men jag tittade även på de dagar leder fram till både mord, Och inte vet du det jackpot på jackpots, som skulle vara william Browder, alias offer nummer ett.
Također ima ugovore s Vladom, američkom i drugima.
Han har även andra statliga kontrakt, både amerikanska och andra.
Da, prokleto si u pravu da su dobri, jer ako nisu dobri, otići ću tamo i razneti ih.
Du har rätt i att de är pålitliga. Om inte så åker jag ner och spränger deras grejer också.
Možda nema moć da preokrene svoju presudu ali vjeruj mi i dalje ima dalek i opasan utjecaj čak vani.
Han kan inte ha befogenhet att störta sin övertygelse, men tro mig han har fortfarande en lång och farlig nå, även på utsidan.
Dva dana ćete biti testirani kako fizički tako i psihički da vam pomognemo otkriti vaše stvarne mogućnosti kroz rad kao dio vašeg zajedničkog tima.
De kommande två dagarna kommer ni att testas både fysiskt och psykiskt för att hjälpa dig att nå din sanna potential genom att arbeta som en del av ditt företagslag.
I oni su deo građe koja drži ovaj svet u ravnoteži.
De är förbannade varelser som skyr både ljus och vatten. Men de är även en del av den struktur som upprätthåller världens nuvarande skick.
Ti nikada nećeš pitati, stoga, budimo iskreni... oboje znamo da, čak i ako bi ga pitala, ona ne bi dozvolila da ga preotmeš.
Du kommer aldrig be honom, och låt oss vara ärliga Både du och jag vet att även om du gjorde, Hon kommer aldrig att låta dig få honom.
Da. Imamo i naloge za hapšenje izdate i od Interpola i od FBI-a.
Vi har också en arresteringsorder utfärdad av både Interpol och FBI.
čak i da nije istinito i da Teri ne koristi lekove, veruje da je istina.
Både ni och jag vet att det finns saker som inte går att förklara i den här världen. Även om den inte finns, och Terry har slutat ta sina mediciner så tror han att det är sant.
lägg till
Var den här artikeln hjälpsam?
- Om den är det, dela gärna vår sida med andra. Det skulle betyda mycket för oss!
Dela