Ditt sökord i Svenska ordbok
Stavningskontroll på

er fru på albanska

— översättning och exempelmeningar

gruaja juaj

Er fru är inte säkerhetsklassificerad, sir.
Gruaja juaj nuk ka kod-fjalë pastrimin, zotëri.
lägg till

Exampel meningar till er fru

Er fru är på ettan.
Faleminderit. Më fal, zotëri, në linjën një, është gruaja juaj.
Er fru på tvåan.
Presidenti vetë, ndërsa në linjën 2 është gruaja juaj.
Vad säger er fru om den?
Gruaja juaj çfarë mendon?
Er fru kom fem minuter i tre för att ta ut pengar i sista minuten.
Gruaja juaj erdhi në orën 14:45 për një tërheqje parash.
Er fru säger att klinkerplattorna är slut på lagret.
Zotëri, gruaja juaj thotë se tapetat që i keni zgjedhur janë...
Er fru.
Gruaja juaj...
Er fru arbetar också på PacBell?
Gruaja juaj, Martha, punon tek PacBell gjithashtu, apo jo?
Er fru borde inte ha rest i det här sena skedet av graviditeten.
Kapiten, gruaja juaj nuk duhej te udhetonte ne kete faze te vone te zhtatezanise.
Er fru behöver vila.
Gruaja juaj ka nevoje per prehje te panderprere.
Er fru bad mig att hålla koll på er ilska.
Gruaja juaj me ka thënë që të kesh kujdes nga gjërat e djegëta. Thuaj gruas sime... !
Er fru ringde precis.
Sidoqoftë, Z. Enslin, sapo telefonoi gruaja juaj.
Sen tar ni människorna ni har förtroende för med era mest intima hemligheter - era kusiner, era mostrar, era morbröder, era bröder, era systrar, era föräldrar, och till sist er man, er fru, er pojkvän eller flickvän.
Pastaj vazhdoni me personat me të cilët ju i ndani sekretet më intime: kushërinjtë, tezet, dajallarët, vëllezërit, motrat, prindërit tuaj, dhe në fund burri apo gruaja juaj, i dashuri apo e dashura juaj.
Er fru?
Gruaja juaj?
Har denne bedragare även stulit er fru?
Dhe në këtë mashtrim hyn dhe gruaja juaj?
Vad vinner er fru på att förneka er existens?
Çfarë do të fitonte gruaja juaj, duke mohuar ekzistencën tuaj?
Er fru är isolerad i tre dygn.
Gruaja juaj është në izolim të plotë për 72 orët e ardhshme.
Vad skulle er fru säga, Mr Hoover?
Nuk e di nëse është dakort gruaja juaj, z. Huver.
Och er fru mår bra?
Dhe gruaja juaj është mirë?
Det var er fru, Sarah.
Ishte gruaja juaj, Sara.
Förlåt, är det här er fru?
Më fal, gruaja juaj është? Jo, është gruaja ime.
lägg till
Var den här artikeln hjälpsam?
- Om den är det, dela gärna vår sida med andra. Det skulle betyda mycket för oss!
Dela
+159000
Ordbetydelse
26
Översättningsspråket
523000000
Exempel meningar