Ditt sökord i Svenska ordbok
Stavningskontroll på

g�� du på albanska

— översättning och exempelmeningar

lägg till

Exampel meningar till g�� du

Jag tänkte att du och mig kunde gâ - ut och kolla de lokala talangerna.
Dëgjo, ndoshta pas punës ne të dy mund ta rreguIIojmë, dhe të kërkojmë disa nga taIentët IokaI.
Och sedan heter det, Du och jag gâr ut- Inte Du och mig...
Dhe meqë ra fjaIa, jo:'ti dhe unë mund ta rreguIIojmë', por 'unë dhe ti'.
Jag är ledsen, men jag tror att du har gâtt till fel hus.
Më faI. Mendoj se e keni gabuar shtëpinë.
Du är i det stora huset och du har nâgon som skriver ât dig - och du gâr in pâ internet och gör en felaktig bedömning.
Ti je në një shtëpi të madhe, ke thirrur dikë që të punoj për ty, e ke gjetur në internet, dhe nuk je paraqitur në vendin tënd.
Sânt händer, och jag är en mes. Men nu mâste du gâ för vi är färdiga här.
Ndodhi kjo dhe unë jam një idiot, por tani duhet të shkosh sepse kjo përfundoj.
Vi ska inte till nâgon klubb, kommer du inte ihâg det?
Ne nuk do të shkojmë në kIub.
Vi ska till Hawaii, kommer du inte ihâg det?
Do të shkojmë në Havai.
Och det finns mer om du bara gâr härifrân nu.
Do të të jap edhe më shumë sikur të ikje nga këtu.
Det betyder: Jag gâr inte förrän du hjälper mig med mitt problem. Mrs.
Unë nuk do të shkoj askund derisa të më zgjidhësh probIemin tim.
Men du mâste gâ nu.
Po. Duhet të shkosh.
Jag gâr när du har gâtt igenom min mapp.
Do ta Ië nëse mi thyen rreguIIat.
Du mâste göra nâgot ât det. Jag sâg henne.
Duhet të bësh diçka.
Sâ varför gâ, prata och agera pâ det viset som du gör?
Pra, pse ecë, fIet dhe Iuan kështu?
Tror du jag gillar att gâ som en... viting?
Mendon se më pëIqen të siIIem rrotuII sikur një patë zhurmëtare?
Kan du inte gâ tillbaka till vodkaflaskan som du kröp ur? Mrs.
Pse nuk kthehesh tek shishja e rakisë që ke Iënë?
Ger du mig min son, in genom den där dörren gâr du ut härifrân som en fri man, med en restaurang.
Për këtë ma sillë djalin timë, sille nga ajo dera atje do daësh nga kjo shtëpi si njeri i lirë, me restorantë.
Du har varit väldigt aggressiv, jag gâr ingenstans tills du lâtit mig pinka.
Ke qenë shumë agresiv me mua, dhe nuk lëvizë nëse nuk më lejonë të urinojë.
Du måste göra dig av med den där saken G. G. Det är inte säkert.
Duhet që ta lesh këtë, gjyshe, nuk janë të sigurt.
G. G. du är ett geni.
Gjyshe, ti je gjeni.
Men om du skulle säga någonting, glöm inte din accent - skippa G:na och längre vokaler.
Nëse thua ndonjë gjë, mos harro theksin. Mos përdor g dhe zgjati zanoret.
lägg till
Var den här artikeln hjälpsam?
- Om den är det, dela gärna vår sida med andra. Det skulle betyda mycket för oss!
Dela
+159000
Ordbetydelse
26
Översättningsspråket
523000000
Exempel meningar