Ditt sökord i Svenska ordbok
Stavningskontroll på

han d�� på albanska

— översättning och exempelmeningar

lägg till

Exampel meningar till han d��

Som f. d. mästare har han rätt att göra det.
Nese e zgjedh ai. Si kampioni ne fuqi ai ka te drejten te vendos te luftoj apo jo.
Han kommer mot dig, D!
Ai është prapa teje, D! Vraponi!
Det är ju inte som om han skulle anställa en f. d. fânge.
Ai nuk mund ta fsheh të burgosurën.
Sâ dâ fick han en mindre portion- det är därför vi kanske inte har sâ det räcker.
Dhe ai vendosi që ushqimin ta vë në pijata të vogIa, dhe për këtë ndoshta nuk ka shumë.
Och dâ kom jag pâ... att han är inblandad. Fan ta honom!
Dhe pastaj mendova -- sepse ai është i përfshir në të.
Blir han inte förnärmad dâ?
A nuk do ti ëndonte kjo? - Jo.
Han säger, Men Tysons styrka dâ?
Ai thotë, Çka është me forcën e Tajsonit? Mutë.
Han var f. d. Elitsoldat, Jack.
Ishte në Forcat Speciale, për atë zot, Xhek.
Han är f. d. Sovjetkommissarie.
Ai ishte një oficer USSR.
Så han är f. d. marinsoldat?
Ka qenë marins? - Po zotëri.
För mörkrets herre, Sauron... hade inte förgätit det gångna... och av alla folk i Midgård... hyste han inte mer hat... och mer fasa... än för Dúnedain.
Sepse Sauron, Zoti i errësirës nuk e kishte harruar të kaluarën e nga i gjithë populli i tokës së mesme nuk urrente e nuk i trembej askujt si Dúnedainve
Men jag tror inte han kommer att leda Dúnedain länge med den på sitt finger.
E dhe kështu, nuk besoj që do drejtojë Dúnedain dhe për shumë kohë sapo unaza të jetë në duart e tij.
Men vare sig han rider till Vattnadal... eller leder Dúnedain i säkerhet, så stannar du inte.
Nëse shkon në Rivendell, ose i dërgon Dúnedainët të fshihen diku, Ti nuk do qëndrosh.
Alla skickade honom vidare. Han fick D:n, så de kunde över- lämna problemet till nästa skola.
Të gjithë e kanë vendosur diku tjetër i kanë dhënë notë kaluese që ta shtyenin problemin e tij në shkollën tjetër.
Tursamt nog åkte han tillbaka till Düsseldorf med Ostförbannelsen.
Shyqyr, ai u kthye në Dyseldorf dhe e mori Prekjen e Djathit me vete.
Han var en av S. H. I. E. L. D. s grundare.
Ishte antarë krijues i mburojës.
Han är f. d. militär, vapenexpert.
Është një ish ushtarak, vrasës profesionist, ekspert armësh.
Sist vi pratades vid så nämnde du inte att han var en f. d. agent. Torrez är svår att döda.
I njohur si i vështirë për t'u vrarë.
Herr Greene vill att du ska veta att han uppskattar den fina jobb Cleveland P. D. gör.
Z. Greene do qe ti te dish se ai vlereson punen qe po ben ne departamentin e policise ne Cleveland.
De skadade Tylers D. N. A. Vad vet du om Annas planer för han?
Korruptuan DNA e Tailerit.
lägg till
Var den här artikeln hjälpsam?
- Om den är det, dela gärna vår sida med andra. Det skulle betyda mycket för oss!
Dela
+159000
Ordbetydelse
26
Översättningsspråket
523000000
Exempel meningar