Ditt sökord i Svenska ordbok
Stavningskontroll på

i chicago på albanska

— översättning och exempelmeningar

lägg till

Exampel meningar till i chicago

Visst förekommer det våld i Chicago, men inte från min sida.
Në Çikago ka dhunime, por jo nga unë... dhe as nga ata që punojnë për mua. Dhe e di pse?
I Chicago?
Në Çikago? -Jo, në Shebojgan.
Firman har nu finansbolag i Chicago och Washington.
Biznesi i tij është zgjerur sa të mirret edhe me qeshtje financiare në Chicago... dhe në Washington.
Sköt Frankie i Chicago.
Ai shkatërroi Frenkin në Cikago.
Klockan är fem i New York och fyra i Chicago.
Është ora pesë në New York.
De har en audition i Chicago nästa månad.
Muajin e ardhshëm ata mbajnë audicion në Chicago.
Jag greps i chicago med 300 kilo gräs. Det borde väl räcka.
Më kanë arrestuar në Çikago me 330 kilogramë bar.
Vi ses i Chicago.
Shihemi në Chicago.
Så fort detta är igång, så planerar jag mer i Chicago och Los Angeles.
Pasi te kemi kete vend tek ky vend, Pranivikimet e mija dhe zhvillimet ne Çikago dhe Los Angeles.
Vi gick i skolan tillsammans, på Universitetet i Chicago.
Ti dhe unë kemi shkuar në shkollë së bashku në fakultet në Chicago dhe kurrë nuk ke qenë kaq shumë interesant.
Vi hittade Semtex i bilen som Horn dumpade i Chicago. Men den köptes för en månad sen.
Ne kemi gjetur gjurmë Semteksi në makinën që Horni braktisi në Çikago.
Folk i Chicago är lika amerikanska och gudfruktiga som folk i Wyoming.
A jeni duke thënë se ju keni qenë se ne jemii demokratëve? E pra, ka Gotta të disa prej nesh në qytet. Katërmbëdhjetë.
Jag har blivit erbjuden en plats på huvudkontoret i Chicago det blir mer jobb, mer ansvar och det är en stor möjlighet jag vore galen om jag inte tog det.
Per ne. Me kane ofruar nje transferete zyreje ne Chicago. Qe do te thote me shume pune.
I Chicago.
Ne Chicago.
Vad finns i Chicago?
Cfare ka ne Chicago?
Kriminaliteten stiger i Chicago.
Epo, koeficienti i krimit në Çikago është rritur edhe më shumë.
Alla hjärtans dag var en massaker i Chicago där alla sköts och en förbannelse hamnade på Chicago Cubs.
Ditën e Valentinit në Çikago dikush i vrau të gjithë dhe ishin të veshur si policë të Çikagos.
Din mamma har ringt, din farbror, Janey i Chicago.
Thirri nëna jote. Dhe daja. Edhe Janey nga Chicago.
Minns du när vi var på hennes utställning i Chicago?
Po! - E mban mend kur e pamë në Chicago? - Po.
Vet du vad hon gjorde i Chicago?
Keni ndonjë ide se çfarë bëri në Chicago gjatë kësaj kohe?
lägg till
Var den här artikeln hjälpsam?
- Om den är det, dela gärna vår sida med andra. Det skulle betyda mycket för oss!
Dela
+159000
Ordbetydelse
26
Översättningsspråket
523000000
Exempel meningar