Ditt sökord i Svenska ordbok
Stavningskontroll på

i fickan på albanska

— översättning och exempelmeningar

në xhep

Du har ett kuvert med foton i fickan.
Në xhep ke një zarf me fotografi.

në xhepin tim

Jag har något åt er i fickan.
Kam diçka për ju në xhepin tim.
lägg till

Exampel meningar till i fickan

Stoppa handen i fickan, som om du hade en pistol.
Vure dorën në xhep, bëj sikur ke pistoletë. Nuk do të gjejë asgjë e keqe.
Jag har en ask minttabletter i fickan.
Hej, hej, hej! Në xhepin tim e ke një pako me pepermint.
Stoppa dem i fickan, de är dina.
Dakord, futi në xhep.
Jag får inte ner handen i fickan för att betala notan.
S'mundem as të fus dorën në xhep për të paguar.
15. 000 dollar i veckan för dig. Rätt ner i fickan, ograverat.
Bëjnë 15. 000 dollarë në javë që fut në xhep, shoku.
Hur mycket pengar vaknade du med i fickan i morse?
Shiko, me sa para në xhep, je zgjuar sot në mëngjes?
Har du en raket i fickan, eller är du bara glad att se mig?
Mos ke një rraketë në xhep, apo thjesht je i lumtur që më sheh?
Jag vet inte varför men jag tog lappen och stoppade den i fickan.
Unë nuk e di pse, por unë e mora shënimin dhe vura atë në xhepin tim.
Gå in i ett okänt rum, med den i fickan.
Të vij në një dhomë të çuditshme me një gjë në xhepin tim?
Jag har något åt er i fickan.
Kam diçka për ju në xhepin tim.
I fickan.
Ku i gjete këto?
Jag tror att hon kommer att gilla den och jag har kvar lite skrammel i fickan.
Do i pëlqejë kjo. Dhe... kam dhe disa të holla në xhep.
Jag har inte rep och tejp i fickan.
Nuk mbaj litar dhe shirit ngjitës në xhepin tim.
Du ska se deras fruar. Hunsakers fru har tre tänder och två har hon i fickan.
Ta shohësh lidhjen, gruaja e tij i ka tre dhëmbë dhe dy doza në xhep, e njëri gji nuk ka thithkë.
Jag är en som kan flyga runt i en omärkt helikopter med en pistol i fickan.
Kush je ti? - Dikush që fluturon me helikopterin e pashënuar me armë në xhep.
Min farmor kom till detta land med $ 20 i fickan.
Gjyshja ime erdhi në këtë vend me 20 dollarë në xhep.
Bara lägga den i fickan Behöver inte tejpa den på hans bröst.
Kam qime. Fute në xhep. Nuk do ta ngjit në kraharor.
Jag gillar myntens tyngd och hur de rasslar i fickan.
Më pëlqen pesha, dimenzioni dhe tingulli në xhepin tim.
I fickan.
Në xhepin tim.
Så göm den inte i fickan, i strumpan under pungen eller i häcken för till sist hittar jag den.
Kështu që mos e fshih në xhep apo ta fusësh në çorape, apo ta lidhësh në topet e tua, ta fusësh në prapanicë, sepse, unë do të ta gjej.
lägg till
Var den här artikeln hjälpsam?
- Om den är det, dela gärna vår sida med andra. Det skulle betyda mycket för oss!
Dela
+159000
Ordbetydelse
26
Översättningsspråket
523000000
Exempel meningar