Ditt sökord i Svenska ordbok
Stavningskontroll på

kanske lite på albanska

— översättning och exempelmeningar

lägg till

Exampel meningar till kanske lite

Jag måste sova, men kanske lite mat.
Dua vetem te fle dhe asgje tjeter, pervec darkes.
Kanske lite grann... men bara lite.
Shum pak, zoteri.
Jo, kanske lite.
Ndoshta vetëm pakë.
Kanske... lite väl imponerande.
Ndoshta pak si tepër impresionuese.
Kanske lite säkrare. Du kommer att fortsätta.
Pak më e sigurt, mundet, sepse ju do të vazhdoni.
Jag var kanske lite egoistisk... som ville vara vän med dig.
Ndoshta kam qenë egoist... që desha të jemë miku i yt.
Det låter kanske lite vansinnigt, men...
Ndoshta do ju tingëlloj juve pakës e marrë, por...
Så jag lärde honom en läxa kanske lite överdrivet.
Doja ti mësoja një mësim dhe e teprova ca.
Utom näsan, kanske lite.
Përveç hundës, ndoshta pak.
Du är kanske lite fet, men det är inte så viktigt.
Po, ti je pak i trashë, por kjo nuk është aq e rëndësishme.
Kanske lite minne men nästan ingen intelligens.
Mbase pak memorie. Virtuale, por jo inteligjencën.
Okej, kanske lite mer än oss andra.
Ok, Ndoshta pak më shumë Se që do të ishte ndonjëri nga ne...
Jag bråkade kanske lite när vakterna...
Unë kam bërë një trazirë kur sigurimi...
Jag är kanske lite för optimistisk.
Mbase jam pak optimist. Ndihmë!
Absint, kanske lite för starkt för dig.
Absinthe. Sende të forta.
Kanske lite cola?
Si thua për Cola?
Kanske lite väl vågad, för det här tillfället?
Mund të jetë tepër goditës, i dhënë në këtë rast?
Om du börjar spela med, får du kanske lite av Tammy.
Fillo të luash bashkë me ne, mbase dhe do mund të marrësh pak nga Tami.
Och jag som väntade en mager liten bokmal kanske lite för blyg för hennes eget bästa.
Dhe unë prisja një kockanjare të vogël të apasionuarë pas librave. Ndoshta pak si tepër e turpshme për të mirën e saj.
Det känns kanske lite... kargt.
E di, mbase ke të drejtë.
lägg till
Var den här artikeln hjälpsam?
- Om den är det, dela gärna vår sida med andra. Det skulle betyda mycket för oss!
Dela
+159000
Ordbetydelse
26
Översättningsspråket
523000000
Exempel meningar