Ditt sökord i Svenska ordbok
Stavningskontroll på
Ordbok Syn Bet Gra Exe

tack på albanska

— översättning och exempelmeningar

faleminderit

Tack för en mycket trevlig kväll.
Faleminderit për darkën dhe për mbrëmjen e këndshme.

falemnderit

tack gode Gud, jag är fri! - Jag måste jobba.
Falemnderit Zotit më në fund jam i lirë!
lägg till

Exampel meningar till tack

Tack så mycket.
Ju faleminderit, shumë.
Mina herrar, tack så mycket.
Zotërinj, ju faleminderit shumë.
Tack, tack så mycket.
Faleminderit. Faleminderit shumë. Këtu jam deri të Enjtën.
Åh, tack. Tack, Gud.
Oh, faleminderit faleminderit, Zot
Tack så mycket, förresten.
Ju faleminderit shumë, nga mënyra.
Tack. Tack så mycket.
Faleminderit, shumë faleminderit.
Okej. Tack så väldigt mycket.
Në rregull. Ju faleminderit shumë.
Oh, tack gode gud för dig, Faith. tack gode gud för dig.
Oh, faleminderit Zotit për ty, besim.
Tack så mycket.
Ju faleminderit shumë.
Tack.
Ju faleminderit shumë.
Bra, tack så mycket.
Çdo gjë në rregull, ju faleminderit shumë.
Tack så mycket!
Ju faleminderit shumë!
Så vacker. Tack! Tack ska ni ha.
Kjo është e bukur. Faleminderit. Faleminderit shumë të gjithëve.
Tack så mycket!
Oh, faleminderit, faleminderit, faleminderit.
Tack, tack så mycket.
Faleminderit shumë. Faleminderit.
Tack, tack.
Faleminderit, ju faleminderit.
Ni kommer hem till ett allvarligt sjukt barn. Ni hittar på några samband mellan honom och sakerna min fru har sett. Tack för det, det blir 600 dollar.
Erdhët në shtëpinë e një fëmije shumë serjozisht të sëmurë... dhe ju bëtë një lidhje të përshtirshme ndërmjet tij... dhe imazheve ku sheh gruaja ime dhe... ja zgjidhja, ju faleminderit shumë.
Tack... tack.
Faleminderi... ju faleminderit shumë.
Tack ska du ha.
Faleminderit shumë. Rrofsh.
Okej Jag kommer hänga här om det okej med dig oh tack, tack för att brinner mycket större
Mirë. Them të parkohem këtu, nëse nuk ju bezdis! Oh, faleminderit!
lägg till
Var den här artikeln hjälpsam?
- Om den är det, dela gärna vår sida med andra. Det skulle betyda mycket för oss!
Dela
+159000
Ordbetydelse
26
Översättningsspråket
523000000
Exempel meningar